BUDIMO ZDRAVI U ZDRAVOM I NA EKOLOŠKI NAČIN OČIŠĆENOM PROSTORU!

Promocija i prodaja kozmetičkih zeolit proizvoda, ekoloških tableta za čišćenje i ekoloških dekorativnih zidnih obloga

© 2017 DETOX-EKO d.o.o. za trgovinu i usluge

Tvrtka DETOX-EKO d.o.o. osnovana je 2017. godine, s ciljem da se inovativnim i kvalitetnim proizvodima nametne na tržištu u trendu velikog konstantnog rasta za potražnjom prirodnih i ekoloških preparata. Tvrtka želi novim provjerenim proizvodima kojih nema na hrvatskom tržištu pokazati da u svakodnevnom porastu sličnih, postoje i oni koji su funkcionalni i efikasni, i koji mogu uvelike popraviti kvalitetu ljudskog života. Na tom tragu 2017. godine DETOX-EKO u pregovorima s nekim renomiranim tvrtkama iz Republike Srbije dobiva ekskluzivno pravo za distribuciju njihovih proizvoda na području republike Hrvatske, a konkretno se tu radi o eko proizvodima za dekoraciju i uređenje doma, te kozmetici na bazi minerala zeolita za poboljšavanje ljudskog zdravlja.

IZODEKO je tvrtka iz Srbije koja proizvodi ekološke termoizolacijske dekorativne premaze za zidove raznih boja i dezena na bazi prirodnog pamuka. Njihovim inovativnim proizvodom, koji se na vrlo jednostavan način stavlja na zid, a uz to je skroz nepoznat na našem tržištu, te nakon testiranja i konkretnih radova pokazalo se da taj proizvod opravdava svoju svrhu i inovativnost.

Zeo Medic je jedna od vodećih i najpoznatijih svjetskih tvrtki u proizvodnji zeolita, a zeoliti su vrsta minerala koji se zbog izuzetnih detoksikacijskih i adsorpcijskih osobina već dugi niz godina koriste u različitim granama industrije, u poljoprivredi, stočarstvu, a od nedavno i u ljudskoj upotrebi. Kozmetički proizvodi tvrtke ZeoMedic su prepoznati od brojnih kupaca kao izuzetno kvalitetni i efikasni i DETOX-EKO ih sadrži u svom prodajnom programu, a bitno je spomenuti da zbog regulative EU, ZeoMedic poznati dijetetski zeolit ne može biti uvršten u prodajni asortiman.

Njemačka tvrtka Intercontakt GmbH posjeduje dugogodišnja iskustva u istraživanju, proizvodnji i lansiranju jedinstvenih proizvoda prilagođenih novim zahtjevima tržišta, s naglaskom na ideju o održivosti. Reference su zadovoljni kupci diljem svijeta koji se drže strategije maksimiziranja profita kroz prodaju putem održivosti i proizvoda koji čuvaju okoliš!

Ekskluzivni HR distributer tvrtke ZEO-MEDIC d.o.o. i IZODEKO, te HR distributer Intercontakt GmbH